Do you have an allergy? Let us know so we can alert our kitchen

Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino

Spaghetti aglio e olio is a traditional Italian pasta dish from Naples. It is made with fresh spaghetti, olive oil, garlic and peperoncini

Spaghetti aglio e olio is een traditioneel Italiaans pastagerecht uit Napels. Het is gemaakt met verse spaghetti, olijfolie, knoflook en peperoncini

Panzanella Toscana

Panzanella is a typical and traditional dish of Tuscany, made with stale bread, onion, and tomatoes

Panzanella is een typisch en traditioneel Toscaans gerecht, gemaakt met oud brood, ui en tomaten

Pasta al Pesto

Pesto is a sauce originating in Genoa, located in Italy’s northern region. It originated around the 16th century and traditionally consists of crushed garlic, basil, and pine nuts blended with Parmesan cheese and olive oil

Pesto is een saus afkomstig uit Genua, gelegen in de noordelijke regio van Italië. Het is ontstaan ​​rond de 16e eeuw en bestaat traditioneel uit geplette knoflook, basilicum en pijnboompitten vermengd met Parmezaanse kaas en olijfolie

Tortino di Verdure

Tortino di Verdure is a traditional savory pie from Liguria and its famous capital, Genova. It is particularly common at Easter time, when it appears on the tables of many families, especially in Northern Italy.

Tortino di Verdure is een traditionele hartige taart uit Ligurië en de beroemde hoofdstad Genua. Het komt vooral veel voor tijdens Pasen, wanneer het op de tafels van veel gezinnen verschijnt, vooral in Noord-Italië.

Tiramisu alle Mele

The orignial Tiramisu is traditionally believed to be Venetian in origin. many variations excist like ours made with delicious apples

Traditioneel wordt aangenomen dat de originele Tiramisu van Venetiaanse oorsprong is. er zijn vele variaties zoals de onze gemaakt met heerlijke appels