– DINER –
Menu 3 courses | 50
(Starter – Pasta/Main course/Pizza – Dessert) Including Welcome Prosecco and Limoncello | 13
Option: With 3 wine pairing – Recommended by our sommelier €65
Menu 4 courses | 62
Tomato | 13
Option: With 4 wine pairing – Recommended by our sommelier €80
– ANTIPASTI –
Focaccia Nduja
(Vers gebakken focaccia brood met Nduja ”spiicy creemy salami uit Calabrië”) | 8,5
Veganistisch Optie: Siciliaanse extra vierge olijfolie – Glazuur van balsamicoazijn +7,5
Burrata e pomodori confit con pesto
(Burrata Pugliese kaas – Zelfgemaakte gekonfijte tomaten – Pesto “Oma’s recept” – Verse basilicum) | 18
Cocktail di gamberi
(Garnalen – Geheime cocktailsaus Primo – Citroen – Spruitjes – Kaviaar) | 22
Bruschetta classica
(Geroosterd Brood – Verse Italiaanse tomaten – Huisgemaakte pesto – Verse basilicum) | 10
Optie: Tonijn +4, Parma ham +4, Burrata +6
– PRIMI –
Spaghetti carbonara tarufo
(Verse Spaghetti Pasta – Verse zwarte truffel – Eigeel – Zwarte Peper – Guanciale uit Umbria –
Pecorino Romano kaas) | 24
Optie: Originele carbonara “geen truffel” | 19
Paccheri gamberi e limone
(Verse Paccheri Pasta – Garnalen – Citroen – Courgettes – Peterselie) | 26
Gnocchi cacio e pepe
(Gnocchi met Italiaanse Pecorino Romano saus – Zwarte peper – Geïnfuseerde olie met peterselie) | 22
Optie: Truffle +5
Spaghetti bolognese
(Verse spaghetti pasta – Langzaam gegaarde Bolognese saus “bevat geen varkensvlees” –
Parmezaanse kaas) | 18
– SECONDI –
Polpette della nonna
(Huisgemaakte rundergehaktballen – Langzaam gegaarde tomatensaus) | 18
Optie: Zelfgemaakte Stracciatella di Burrata +4
Tagliata tarfuto
(Gesneden Entrecote “circa 250 gr” gegaard medium rare geserveerd met verse zwarte truffel, groene pikante saus en geroosterde aardappelen) | 33
Optie: Tagliata rucola en Italiaanse cherrytomaatjes “geen truffel” | 28
Parmigiana balls
(Aubergines – Langzaam gegaarde tomatensaus – Mozzarella – Parmezaanse kaas – Verse basilicum) | 18
Optie: Zelfgemaakte Stracciatella di Burrata +4
Salmone spinaci e limone
(Zalm- Spinazie – Erwten – Citroen – Peterselie) | 26
– PIZZA –
Also glutenfree
Margherita
(San Marzano Tomatensaus – Fiordilatte mozzarella – Grana Padano kaas – Verse basilicum –
Siciliaanse extra vierge olijfolie) | 13
Optie: Gegrilde groenten +4, Nduja +4, Stracciatella Pugliese kaas +4
Tartufo
(Verse Champignon – Verse zwarte truffel – Grana padano kaas – Fiordilatte mozzarella – Verse basilicum) | 22
Tono
(San Marzano Tomatensaus – Fiordilatte mozzarella – Tonijn – Zangedroogde tomaten – Taggiasca olijven) | 18
Parma
(Parma Ham – Verse rucola – Grana Padano kaas – Fiordilatte mozzarella – Verse basilicum – Verse
italiaanse tomaten) | 18
– DOLCI –
(afhankelijk van beschikbaarheid van de dag)
Al onze desserts worden geserveerd met vanille ijs & bloemen en Cookie crumble
Tiramisù classico | 10
Mascarpone kaas – Koffie – Cacao
Tiramisù limoncello | 10
Mascarpone kaas – Limoncello – Witte
Chocolade
Cannolo siciliano | 11
Siciliaanse Cannolo Biscuit gevuld met
schapenricotta kaas
Affogato al caffé | 8
Optie: Amaretto +4, Baileys +4,
Pasticciotto classico | 12
Italiaanse lavacake (Apulië) gevuld met
vanillecrème
Pasticciotto cioccolato | 12
Italiaanse lavacake (Apulië) gevuld met
chocoladecrème
Sgroppino | 10
Sgroppino (Alcoholvrij) | 8
Als u een allergie heeft, laat het ons weten
Houd er rekening mee dat er altijd een hele kleine besmetting kan plaatsvinden
– MENU 3 GANGEN –
(Voorgerecht – Pasta/Hoofdgerecht/Pizza – Dessert)
Inclusief Welkomstprosecco en Limoncello | €52
Optie: Met 3 wijnarrangement – Aanbevolen door onze sommelier | €65
– MENU 4 GANGEN –
(Voorgerecht – Pasta/Hoofdgerecht/Pizza – Dessert)
Inclusief Welkomstprosecco en Limoncello | €62
Optie: Met 4 wijnarrangement – Aanbevolen door onze sommelier | €80
– KINDER MENU –
(Pizza Margherita of Pasta met tomatensaus – Frisdrank – Ijsbal) | €16
Alleen geschikt voor kinderen tot 12 jaar