– DINER –

Menu 3 courses | 50
(Starter – Pasta/Main course/Pizza – Dessert) Including Welcome Prosecco and Limoncello | 13
Option:
With 3 wine pairing – Recommended by our sommelier €65

Menu 4 courses | 62
Tomato | 13
Option:
With 4 wine pairing – Recommended by our sommelier €80

– ANTIPASTI –

Focaccia Nduja
(Vers gebakken focaccia brood met Nduja ”spiicy creemy salami uit Calabrië”) | 8,5
Veganistisch Optie: Siciliaanse extra vierge olijfolie – Glazuur van balsamicoazijn +7,5

Burrata e pomodori confit con pesto
(Burrata Pugliese kaas – Zelfgemaakte gekonfijte tomaten – Pesto “Oma’s recept” – Verse basilicum) | 18

Cocktail di gamberi
(Garnalen – Geheime cocktailsaus Primo – Citroen – Spruitjes – Kaviaar) | 22

Bruschetta classica
(Geroosterd Brood – Verse Italiaanse tomaten – Huisgemaakte pesto – Verse basilicum) | 10
Optie: Tonijn +4, Parma ham +4, Burrata +6

– PRIMI –

 

Spaghetti carbonara tarufo
(Verse Spaghetti Pasta – Verse zwarte truffel – Eigeel – Zwarte Peper – Guanciale uit Umbria –
Pecorino Romano kaas) | 24

Optie: Originele carbonara “geen truffel” | 19

Paccheri gamberi e limone
(Verse Paccheri Pasta – Garnalen – Citroen – Courgettes – Peterselie)
| 26

Gnocchi cacio e pepe
(Gnocchi met Italiaanse Pecorino Romano saus – Zwarte peper – Geïnfuseerde olie met peterselie) | 22
Optie: Truffle +5

Spaghetti bolognese
(Verse spaghetti pasta – Langzaam gegaarde Bolognese saus “bevat geen varkensvlees” –
Parmezaanse kaas)
| 18

– SECONDI –

Polpette della nonna
(Huisgemaakte rundergehaktballen – Langzaam gegaarde tomatensaus) | 18
Optie: Zelfgemaakte Stracciatella di Burrata +4

Tagliata tarfuto
(Gesneden Entrecote “circa 250 gr” gegaard medium rare geserveerd met verse zwarte truffel, groene pikante saus en geroosterde aardappelen) | 33
Optie: Tagliata rucola en Italiaanse cherrytomaatjes “geen truffel” | 28

Parmigiana balls
(Aubergines – Langzaam gegaarde tomatensaus – Mozzarella – Parmezaanse kaas – Verse basilicum)
| 18
Optie: Zelfgemaakte Stracciatella di Burrata +4

Salmone spinaci e limone
(Zalm- Spinazie – Erwten – Citroen – Peterselie)
| 26

– PIZZA –

Also glutenfree

Margherita
(San Marzano Tomatensaus – Fiordilatte mozzarella – Grana Padano kaas – Verse basilicum –
Siciliaanse extra vierge olijfolie) | 13
Optie: Gegrilde groenten +4, Nduja +4, Stracciatella Pugliese kaas +4

Tartufo
(Verse Champignon – Verse zwarte truffel – Grana padano kaas – Fiordilatte mozzarella – Verse basilicum) | 22

Tono
(San Marzano Tomatensaus – Fiordilatte mozzarella – Tonijn – Zangedroogde tomaten – Taggiasca olijven) | 18

Parma
(Parma Ham – Verse rucola – Grana Padano kaas – Fiordilatte mozzarella – Verse basilicum – Verse
italiaanse tomaten) | 18

– DOLCI –

(afhankelijk van beschikbaarheid van de dag)
Al onze desserts worden geserveerd met vanille ijs & bloemen en Cookie crumble

 

Tiramisù classico | 10
Mascarpone kaas – Koffie – Cacao

Tiramisù limoncello | 10
Mascarpone kaas – Limoncello – Witte
Chocolade

Cannolo siciliano | 11
Siciliaanse Cannolo Biscuit gevuld met
schapenricotta kaas

Affogato al caffé | 8
Optie: Amaretto +4, Baileys +4,

Pasticciotto classico | 12
Italiaanse lavacake (Apulië) gevuld met
vanillecrème

Pasticciotto cioccolato | 12
Italiaanse lavacake (Apulië) gevuld met
chocoladecrème

Sgroppino | 10

Sgroppino (Alcoholvrij) | 8

 

Als u een allergie heeft, laat het ons weten
Houd er rekening mee dat er altijd een hele kleine besmetting kan plaatsvinden

– MENU 3 GANGEN –

(Voorgerecht – Pasta/Hoofdgerecht/Pizza – Dessert)
Inclusief Welkomstprosecco en Limoncello | €52
Optie: Met 3 wijnarrangement – Aanbevolen door onze sommelier | €65

– MENU 4 GANGEN –

(Voorgerecht – Pasta/Hoofdgerecht/Pizza – Dessert)
Inclusief Welkomstprosecco en Limoncello | €62
Optie: Met 4 wijnarrangement – Aanbevolen door onze sommelier | €80

– KINDER MENU –

(Pizza Margherita of Pasta met tomatensaus – Frisdrank – Ijsbal) | €16
Alleen geschikt voor kinderen tot 12 jaar

Do you have an allergy? Let us know so we can alert our kitchen

Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino

Spaghetti aglio e olio is a traditional Italian pasta dish from Naples. It is made with fresh spaghetti, olive oil, garlic and peperoncini

Spaghetti aglio e olio is een traditioneel Italiaans pastagerecht uit Napels. Het is gemaakt met verse spaghetti, olijfolie, knoflook en peperoncini

Panzanella Toscana

Panzanella is a typical and traditional dish of Tuscany, made with stale bread, onion, and tomatoes

Panzanella is een typisch en traditioneel Toscaans gerecht, gemaakt met oud brood, ui en tomaten

Pasta al Pesto

Pesto is a sauce originating in Genoa, located in Italy’s northern region. It originated around the 16th century and traditionally consists of crushed garlic, basil, and pine nuts blended with Parmesan cheese and olive oil

Pesto is een saus afkomstig uit Genua, gelegen in de noordelijke regio van Italië. Het is ontstaan ​​rond de 16e eeuw en bestaat traditioneel uit geplette knoflook, basilicum en pijnboompitten vermengd met Parmezaanse kaas en olijfolie

Tortino di Verdure

Tortino di Verdure is a traditional savory pie from Liguria and its famous capital, Genova. It is particularly common at Easter time, when it appears on the tables of many families, especially in Northern Italy.

Tortino di Verdure is een traditionele hartige taart uit Ligurië en de beroemde hoofdstad Genua. Het komt vooral veel voor tijdens Pasen, wanneer het op de tafels van veel gezinnen verschijnt, vooral in Noord-Italië.

Tiramisu alle Mele

The orignial Tiramisu is traditionally believed to be Venetian in origin. many variations excist like ours made with delicious apples

Traditioneel wordt aangenomen dat de originele Tiramisu van Venetiaanse oorsprong is. er zijn vele variaties zoals de onze gemaakt met heerlijke appels